lutek Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) mam pytanko , potrzebny mi otwarty port 113 (ident) i za nic nie moge sobie z tym poradzić . Wyłączyłem firewolla w win XP pro , w nortonie 2005 , instnołem program ident serwer a port dalej zamknięty ... pomocy by juz mnie nerwy biorą ... aha a łącze to NEO Edytowane 1 Marca 2005 przez lutek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 mam pytanko , potrzebny mi otwarty port 113 (ident) i za nic nie moge sobie z tym poradzić . Wyłączyłem firewolla w win XP pro , w nortonie 2005 , instnołem program ident serwer a port dalej zamknięty ... pomocy by juz mnie nerwy biorą ... aha a łącze to NEO 1304205[/snapback] a to neo to masz samodzielne czy wspoldzielone z innym kompem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Wpisz żeby firewall odblokował porty firewall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...