postal1 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 witam poskładałem kolezance kompa, takiego ekonomicznego na sempronie i 9550, plytke wybralem nf7 - przychodze do niej, instaluje wszystko po kolei, widze ze nie zainstalowal usb - no to z plytki abita chce wrzucic sterowniki. A tu na beszczelnego wyskakuje mi info ze od kiedy do win2000 wyszedl service pack 4 to oni sie w sterowniki nie bawią. Super extra tylko ze ni diabla mi ten sp4 nie potrzebny a usb jak najbardziej... i co tu począć ? ps. swoja droga to niezle qr...two - bo co pocznie czlowiek bez netu (wlasnie ona) jezeli chce miec dzialajacego w pelni kompa a producent plyty beszczelnie daje link do service packa 4 na stronie microsoftu - co nawet w przypadku posiadania netu na cholere mi sie przyda bo sp4 eng na polskiego 2000 nie wrzuce... nie lubie abita ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 sterowniki do usb na plycie sa, tylko musisz je recznie znalezc na plytce. najgorzej jes z xp bo tez pisze ze do usb2.0 stery niepotrzebne bo sa zawarte w sp1, tylko ze tam ich nie ma, dopiero potem microsoft wydal updata do sp1 z tymi sterami. generalnie kazdy producent tak robi i kazdy tak czy siak dodaje te stery na plytce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 właśnie na tym bul polega że do usb 2.0 potrzebny jest sp4 do win 2000 i nie wiem czemu do instalacji sp4 potrzebowałem wcześniej instalacji sp3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 czyli nie ma ratunku ?? musze te sp instalowac czy da sie to obejsc ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 a co z tymi sterami z plyty do abita? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...