felek14 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Witam. Mam okazje kupić Tą płytę za 100 zł. Narazie jade na ECS-K7VTA3. Prosze was bardzo o porade co mam zrobić? Chodzi mi o to czy ona będzie lepsza od tej użytkowanej w tej chwili. Czy lepiej dozbierać troche i kupić coś innego? W opisie pisze że ona obsługuje durona do 1.3 a jam 1.6, ale możliwe że to stary opis. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 moze napiszesz jaka to plyta :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 poszukaj czegoś o niej w necie, ale FIC to raczej najniższa półka, może lepiej AsRock?? albo coś z allegro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felek14 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 moze napiszesz jaka to plyta :> 1304636[/snapback] Opis płyty jest na górze link "Tą" !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Witam. Było na Forum o firmie FIC, i jak wyczytałem to nie jest "najniższa półka" bo ta firma jest już od początku kiedy pierwsze kompy zaczeły istnieć, a teraz FIC to to samo co Epox, jak niewierzysz mi to weź sobie szukaj i sie przekonasz :wink: Ja bym w sumie wzioł tego FIC'a lepsze to od tego ECS'a jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 już pamiętam, kiedyś właśnie była płyta FIC'a ale praktycznie identyczna jak Epox (chyba 8RDA3I, ale nie jestem pewien) no ale to dawno było, mój błąd :D mi FIC kojarzy sie z Radkiem 9500Pro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felek14 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Wszystkim podziękowania. Biorę ją. Przekonało mnie to ,że jest jeszcze ponad rok gwarancji na nią. Może ECS pujdzie za pare groszy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) dobrze ze wziales ,jak za 100pln to spoczko plyta ,sam sie zastanawialem jak mi sie abit spalil (tez w okolicy 100pln) ale jakos pomysl sie rozmyl ,bo dzior nie ma do mocowania bloku wodnego DoctorPulse no to jak ci sie z r9500pro kojarzy to gdzie tam sformulowanie "najnizsza polka" - r9500pro i r9700 od FICa krecily sie niesamowicie Edytowane 1 Marca 2005 przez KGB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 bo najpierw na cene spojrzałem, ale zauważ że te radki nie mają najniższych cen (pisze nie mają bo jeszcze na allegro są) sorry za OT... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...