kukifas Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 wczoraj zainstalowalem sobie rivatuner. chialem zobaczyc jakie oferuje on mozliwosci w porownaniu z kreceniem za pomoca coolbits. Niestety musialem gdzies popelnic blad ( zamista cancel chyba gdzies wdusilem ok ) i dzisaj po wlaczeniu kompa zastala mnei nie mila niespodzianka. Grafika 800x600 :cry: juz stwierdzilem ze cos jest nie tak. szybkie spojrzenie we wlasciwosci karty a tu mega ZONK - nie ma nic tak jakby zupelnie grafiki nie bylo. zaczalem instalowac sterowniki i niestety kolejny bubel bo nie mozna ich zainstalowac . Stwierdzilem ze po zabawie musialem cos przekombinowac i bios poszedl na spacerek :) W everescie sprawa wyglada tak samo zamiast info o grafie czarna dziura. Zdziwilo mnie ze podczas wlanczania sie kompa wszytko jest ok ( typ , wersja i bios karty pokazywany jest dobrze ). probowalem juz kiku sposobow i chyba jedyne co mi zostalo to zmiana biosu , chyba ze macie inne pomysly. Moja grafa to Prolink FX 5600 256 MB. problem nie dotyczy mnie, tylko kumpla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 a sprawdzaleś na innym kompie? bo pierwsze słysze zeby riva tuner byl w stanie zmienic cos w biosie karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...