vitucky Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Jak to bedzie wygladalo w praktyce?Jestem klentem indywidualnym.Place za neo640 140zl/miesiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rred Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 To teraz będziesz płacił 22% więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Bedziesz placil wiecej ale bedzie mogl ten podatek sobie odpisac :D Poczytaj bylo o tym wiele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMax Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 powiem wam jak to bedzie..duza czesc ludzi przejdzie z szybszych neo na 128. i w sumie TF SA na tym vacie straci. wczoraj dzwonil do mnie jakis pener z TFSy i probowal wcisnac neo 512.. splawilem go ze od maja nam sie konczy umowa na neo wiec zmieniamy dostawce , a i przy okazji z telefonu tez zrezygnujemy bo juz sie nie oplaca. koles byl w szoku. dawno nie czulem takiej satysfakcji:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typ Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 dolicz 22% vat i bedziesz mial cene od marca :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 140 * 1,22= 170,8 Bede placil 170 zl za neo 640. uuu nie fajnie. ale mzoe podziele radiowo z bratem neo 1024 a on nic nie sciaga to caly limit bedzie dla mnie i bede placil 90zl :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...