inz Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Padł mi CODEGEN 300W na szczęcie nie zabral nic z sobą. Z racji niskiego budżetu max na co mnie stać jest na TEJ aukcji. Warto brać tego ModeCom'a czy jest to mniej więcej to samo co Codegeny i reszta chińszcyzny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Dla twojego konfiga to świetny zasilacz. Bierz bez namysłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43490056 troche ryzykowne... lepszy niz gtf Edytowane 1 Marca 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) 1304725[/snapback]ten gtp to zlom z niemiec i ma gorsza obciazalnosc lini :) ale za ta cene godny uwagi ;) Edytowane 1 Marca 2005 przez ste3an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Może sie podepne do tematu bo moja zasilka sie spali na dniach(troszke juz od niej smierdzi i sie boje) na moim konfigu ten modecom bedzie dobry?? Duron1600@[planowane okolo1.9v] 512ram seagate 80gb epox 8rda3l 2.0 1*cdrom gecube r9550xt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 do mojego jest ok wiec i do twojego styknie śmieszne jest to że moj optymalne napiecie na -5V ma dopiero pod obciążeniem, ale z drugiej strony mierzone softem od producenta płyty a nie miernikiem wiec co to za pomiar ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolife Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 na moim sprzęcie też się poprawnie sprawuje,jedynie co trzeba było zrobic to wymiana wentylatora bo nie przywykłem do tego szumu ,ale napięcia trzymie ok.zauważ żę mam nieco bardziej prądożerny konfig. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inz Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 mariolife jaki wentylek wstawiłeś ? U mnie oryginalny też wyje/szumi niemiłosiernie i zastanawiam się na co go zmienić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Proszę bardzo, tutaj wszystko jest:http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=123978 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolife Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 co do wentylatora to wstawiłem jakiegoś titana z czujnikiem temperatury,wyjąłem stary wentylator razem z kontrolerem temperatury a w miejsce niego dałem czujnik z mojego titana ,musiałem tylko dolutowac kabelki do termistora,zamiezam tam jednak wpakować arctica, a co do chałasu to dławik na obudowie troche powoduje szum z obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neorad Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 od wczoraj jestem posiadaczem 350 GTF i musze powiedziec ze jest całkiem ql, jedynie glosnosc jest troche za duza ale sam dzwiek jest calkiem mily, ogolnie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolife Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 jutro będe miał zamówionego arctica z pomiarem temperatury ,zobacze jak sprawdzi się w tym zasilaczu,i przy okazji zmierzę w nim temperatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolife Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 dzis założyłem arctica fan pro tc i jest naprawde ok.cisza ,po godzinnym obciążeniu temperatura wewnątrz na radiatorze jest 42* ,poprzednio było ok40*,termistor z wentylka umiesćiłem na radiatorze a fabryczny kontroler temperatury wyjąłem,tak że w przypadku tego zasiacza chałasu można łatwo się pozbyć :D ,dodam że najnowszy wentylator arctic fan3 niezmiesci sie wewnątrz ,bo takiego też mam ale pracuje na budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...