domeryk Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Witam mam 6 taka nagrywarkę i jej nie widać w żadnym nero dlaczego tak się dzieje ?? czy takie felerne wersje wyszły czy może w WinXP Serwer jest temu zależny, prosił bym o jakieś rady w tych sprawach oczywiście z poziomu windowsa wypalają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam mam 6 taka nagrywarkę i jej nie widać w żadnym nero dlaczego tak się dzieje ?? czy takie felerne wersje wyszły czy może w WinXP Serwer jest temu zależny, prosił bym o jakieś rady w tych sprawach oczywiście z poziomu windowsa wypalają 1304660[/snapback] :mur: Nie napisałeś jaką wersję Nero masz zainstalowaną. Starsze wersje Nero nie rozpoznają nowych napędów. Miałem to samo z nowym napędem combo - wersja 5... nie rozpoznawała jej, aktualizacja sterowników API nie pomagała, dopiero wyższa wersja Nero 6... rozwiązała problem. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...