Skaut Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 No i nie mog euzyskac polskiej literki "ć" pod winxp. O ile się zorientowałem, to skrót Alt (lewy)+C odnosi się do "Pomoc" w menu w explorerze i we wszystkich innych programach. I nie mam pojęcia jak to zmienić aby uzyskac polską literkę "ć". Udaje mi sie wyłączyć ten skrót, ale to działa przez jedno naciśniecie tejże kombinacji (polska literka nadal sie nie pojawia), ale następne naciśnięcie alt+c znowu powoduje uruchomienie pomocy. Czy sa jakies programu do zamiany skrótów klawiaturowych systemu windows XP (tenże skrót jest zdefiniowany jako systemowy w Pomocy Windows'a)... Plizzz........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=99227&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...