turecki Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Witam wszystkich formumiczów, którzy zaglądają do mojego tematu. Mam problem. Posiadam laptopa CA6500 i kartę sieciową na PCMCIA 3coma. Wiem, że karta jest sprawna na 100% i jest już to któraś z kolei karta, którą testuję. Póki nie korzystam z sieci - wszystko jest OK. Jezeli natomiast podłączam się do sieci komputer zaczyna sie wieszać. Czasem po 5 minutach, czasem po 30, czasem po godzinie - nie ma reguły. Kiedy miałem starą kartę xircoma takie cuda się nie działy. Czy ktoś portafi powiedzieć dlaczego? Mam podejrzenie, że wynika to z tego że karta jest "zbyt nowa" do leciwego już komupera. Niby chodzi - ale niestablinie. Jak sobie z tym poradzić? Czy można zmienić sterowniki do PCMCIA, a może do karty? Choć z tym drugim to próbowałem już chyba wszystkiego. Może jakieś inne ustwienia? Czekam na help. Pozdrawiam - Turecki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) u mnie pomogla zmiana sterow od kontrolera pcmcia, na oryginalnych windowsowych karta sieciowa wifi ciagle zrywala polaczenie, mialem przez pewien czas do testow karte na pcmcia, normalnie uzywam zintegrowanej Edytowane 1 Marca 2005 przez walczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...