maestro Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Po wlozeniu PendDrive'a do portu USB komputer sie wiesza i nic nie mozna zrobic...Po wyjeciu owego urzadzia system nie odwiesza sie...PenDrive jest sprawny, myszka i klawiaturka tez..Jakis jest konflikt sprzetowy, lecz nie mam pojecia z jakim urzadzeniem...Ktos ma jakis pomysl co powoduje owe zawieszki? System to winda XP, lecz wczesniej byl 98 i tez ten problem wystepowal! Nie mam pojecia co moge ewentulanie podmienic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Mialem kiedys podobny problem i okazalo sie ze winna byla karta sieciowa:D Moze to sie wydac bardzo dziwne i glupie ale przez sieciówke nie działalo mi USB. Proboj wyjac sieciowke jesli ja posiadasz i sprawdzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Tylko, ze widzisz inne urzadzenia pod USB dzialaja poprawnie!!Moze wina jest sterownikow...Tamte urzadzenia moze pracuja pod USB 1.0, do ktorych sa sterowniki a ten PenDrive pracuje pod USB 2.0, do ktorych nie ma sterownikow! Slyszalem, ze aby je zainstalowac trzeba miec SP2...Czy to prawda? A w windzie 98 jakie sa stery do 1.0?Czy 2.0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Do XPka trzeba miec Sp2 zeby miec stery do USB 2.0. A 98 chyba wogle nie obsluguje tego standardu. NIe chce cie wprowadzac w blad ale chyba tak jest. Sproboj sciaganc najnowsze laty do systemu w tym SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...