Gość sew333 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Hej. CZego to wina. MAm zanik ekranu na pół sekundy w grach jak i w windzie. CO jakiś czas tak mam, moze cos miesiąc albo 2 tygodnie. Znika ( jest czarny) na chwileczke. Monitor CTX 15cal , RADeon 9600xt. MOze to byc wina karty graf? Z kolei artefaktów nie mam w grach i w 3dmar. Walnięte pamięci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Może po prostu przewód jest uszkodzony, albo któraś wtyczka i raz na jakiś czas trącisz i na chwilkę gaśnie... albo w ustawieniach wygaszacza ekranu masz coś skopane... w sumie to nie mam pojęcia dlaczego - gdyby to była pamięć na karcie - pojawiałyby się krzaki, gdyby GPU się grzało to też krzaki, gdyby to był zasilacz - to wogóle system by padał... Moim zdaniem sprawdź 2 rzeczy: - przewody - oprogramowanie (windę, sterowniki - może jakiś programik ci wyrzuca czarną stronę ;-) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...