andriu Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 Jestem wielce ciekaw jaki tunel chcesz postawić żeby ominąć przydzielone na sztywno dla użytkownika widełki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 mi chodzi o kazee, bedzie działać na 100 % na http proxy, mi działało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 inaczej czyli jak??????????? co może zrobić?? można np. zablokować adresy IP, chciaż w kazaa to nie chyba duzego znaczenia bo sam nie wiesz zkim sie laczysz, gorzej ze stronami.. inaczej - wyciac naglowki..... kazza jak sie laczy to wysyla naglowek X-KAZZA .... jak sie to wytnie, to gosciu sie z Kazza nie polaczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...