narciarz Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 elektronik ze mnie jak z koziej......ale wydaje mi sie ze albo jest przeplyw pradu i mnoznik odblokowany albo nie....wiec narciarz jak massz tylkotam nie wiem 12 to musiales chyba co pokisic:( chyba i tak sproobuje ...chyba ze ktos ma cos przeciwko Glukonowi???? Szacuneczek Witaj Pokisić raczej nie możliwe bo jak mówie robiłem to z 10 razy i na rózne sposoby nawet ołowkiem po uprzednim zamalowaniu tych dołków po laserze. Może to wina biosu bo mam jakiś beta 23.14 na swojej płycie. Wezme procka do kumpla i tam sprawdze. Jak sie okarze, że to wina biosu to ...wrrrrr. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 moze mi ktos z juz odblokowanych podac nazwe tegolakieru elektroprzewodzacego jakim to zrobiliscie, bo ten GLUKON to cos nie bardzo jest! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...