Klost Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Mam prośbę do użytkowników tych pompek o podanie ich dokładnych wymiarów (z dokładnością do 1mm). Niestety te podane w ofertach sklepów są dla mnie zbyt mało precyzyjne. Chodzi mi o: - wysokość pompy od spodu podkładki z otworami do montażu do góry pompy ale bez króćca - szerokość i długość podkładki z otworami do montażu - długość pompy ale bez króćca dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Eheim 1048 120mm jest długa. 75mm bez podstawki 80mm z podstawka 65mm szeroka Wszystko bez krańców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 dzieki jak mi ktos jeszcze poda wymiary 1250 bede bardzo wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 nagle nikt nie ma eheima 1250? <_< przeciez to nie problem poswiecic 1min na zmierzenie... a ja potrzebuje tych wymiarow jak tlenu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Eheim 1250 Długość - 140mm. Szerokość - 75mm bez podstawki; 95 mm z podstawka Wysokość - 81 mm bez podstawki; 84 z podstawka Wymiary podane bez króćców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...