pedr0 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 mam maly problemik: gdy probuje zainstalowac mandrake'a wyskakuje mi komunikat: "hda interrupt error". nie mam pojecia co z tym zrobic :( partycje utworzone mam, moj sprzecik ponizej. z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOK@ss Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Miałem ten sam problem. Wszystko śmigało, potrzebowałem miejsca pod Win więc wywaliłem PartitionMagic'em partycje / potem stworzyłem od nowa i zonk. Ten sam problem. Nikt nie wiedział o co biega, pytałem wszędzie i echo. Problem rozwiązałem: podłącz obojętnie jaki dysk na tej samej taśmie gdzie masz swój główny i odpal instalator. Powinien znaleźć także swój dysk i podczas instalacji zaznacz żeby przy bootowaniu nie auto-mountował tego innego dysku, po zainstalowaniu odłącz ten inny i bedzie gites :) I włącz w BIOSie dla twojego dysku tryb LBA <- też powinno pomóc. .peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...