mos84 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Kupiłem procka od kolesia z allegro i nową płyte (to co w opisie) i wszystko działało bardzo niestabilnie. wlozylem inny ram i to samo. wlozylem athlona 1000 i to samo. oddalem wszystko do znajomego serwisu i koles mówi mi że procek był modyfikowany bo ktos bawił sie grafitem na mostkach - pokazał mi takie czarne punkty tam gdzie podobno powinny byc czyste, bo pokazal mi inny procesor amd i rzeczywiscie były szyste. Ale koles wlozyl sepmrona 2400 i dalej były zawieski systemu takie same jak przy poprzednich, mianowicie jezeli puszcze go 133mhz to zawieszki juz przy starcie windy lub prócie instalacji nowej, a przy 166 mhz system sie odpala ale po jakims czasie RESET. Czy ten procesor jest rzeczywiście modyfikowany czy taki ma być???? Nie moge znaleźć w necie zdjęcia na tyle wyraznego zeby bylo widac te małe punkciki. Czy to jest wina płyty?? A może procek uszkodził płyte??? 400zł drogą sie chodzi, PROSZE O POMOC! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 wyglada na padniete mobo ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...