RepsOn Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) od razu mowie Szukajka zbyt przeciaza mi neta....nie moge nic wyszukac i pisze ze przekroczono limit blebleble Badalem tak po tematach i nic Otoz szukam V-Moda do FX5200 Ultimat od Prolinka (Pixel Viev) ten zloty na necie nie znalazlem dla mojej karty...tylko dla Gainwarda ale to calkiem inaczej wyglada wiec czekam na odpowiedzi THX :D Edytowane 1 Marca 2005 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) A ten: GeForce FX 5200 Vmod, karta WinFast'a (WinFast A340 TDH, 128MB, pamieci Samsung, 4ns) Może układy będą się zgadzać pomimo wszystko. Mam taką nadzieję! Edytowane 3 Marca 2005 przez Allen3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 wlasnie o to chodzi ze ja nic z tego co tam pokazuja nie kapuje...jestem kompletnie zielony co do V-Modow....wiec jesli nie ma opisu V-Moda dla moejej karty to moze niech ktos chociazpoda jakis sensowny link (ja nie znalazlem) ktory opisuje co to jest, co jest potrzebne, co trzeba wiedziec i przede wszystkim z czym to sie je... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...