komar_barbarzynca Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Witam Otóż problem polega na tym, że zostawiłem kompa żebys cos sciagał. Jak wróciłem okazało się, że kabalek od monitora jest odłączony :( Wyłączyłem kompa i włączyłem pasek logowania windows zaczął sie ładowac i jak juz miał przejść do pulpitu windowsa monitor jakby nie miał sygnału i dioda power cały czas miga ... Wrzuciłem inną karte i wszystko działa ale Msi nie chce ruszyć. Jutro pójde oddać na gwarancje, ale może jest coś da się zrobic bez tego ... Karta MSI NX 6800GT TD 256 monitor Samsung Syncmaster 957MB Z góry dziekuje za pomoc Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 u mnie tak bylo jak mialem poluzowanego molexa od karty graficznej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar_barbarzynca Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 dawać do gwary czy cos samemu zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 na gware - za drogi sprzet . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 a mi siostra od głupiej rivy odłączyła kabel od monitora bo jej siecoś pomyliło (oczywiście w momencie jak pracował) i nic się nie stało - wsadziłem kabel z powrotem i nawet siekomp nie zresetowałtylko obraz momentalnie powrócił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 hmmm, ciekawe. bede musial sprobowac u siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazi Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Witam Otóż problem polega na tym, że zostawiłem kompa żebys cos sciagał. Jak wróciłem okazało się, że kabalek od monitora jest odłączony :( Wyłączyłem kompa i włączyłem pasek logowania windows zaczął sie ładowac i jak juz miał przejść do pulpitu windowsa monitor jakby nie miał sygnału i dioda power cały czas miga ... Wrzuciłem inną karte i wszystko działa ale Msi nie chce ruszyć. Jutro pójde oddać na gwarancje, ale może jest coś da się zrobic bez tego ... Karta MSI NX 6800GT TD 256 monitor Samsung Syncmaster 957MB Z góry dziekuje za pomoc Pozdro 1305493[/snapback] Jak to kabel sam się odłączył, jakim cudem??? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) wejdz w tryb awaryjny, odinstaluj sterowniki, zainstaluj je od nowa... moze ustawiles takie odswiezanie, ktorego monitor nie wytrzymuje, albo rozdzielczosc za duza... PS: I przede wszystkim sprawdz czy monitor jest dobrze podlaczony =] Edytowane 2 Marca 2005 przez krzychoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar_barbarzynca Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Już działa !! Tryb awaryjny rulezzzz :P mialem sterowniki z serii 71 ... ale wszystko działało do tego momentu wrociłem do ster 66.93 i jest ok :D Dzieki :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar_barbarzynca Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) Jak to kabel sam się odłączył, jakim cudem??? :blink: 1306421[/snapback] Mama się przyznała, że odkurzała za kompem ... A tak przy okazji doradzcie jakies pamieci 2x512 do 800 zl Pozdro Edytowane 2 Marca 2005 przez komar_barbarzynca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 A tak przy okazji doradzcie jakies pamieci 2x512 do 800 zl Pozdro 1306470[/snapback] Geil 2x512DDR400 CL 2 Kingston HyperX 2x512DDR400 CL 2 No chyba, ze chcesz podkrecac ostro magistrale i dzialac symetrycznie to cos innego sie znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...