fac Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Mam taką kartkę graficzną i od pewnego czasu wiatrak strasznie brzęczy. Mógłbym go naoliwić, wymienić, ale postanowiłem, że zainstaluję coś pasywnego. Zależy mi na względnie tanim i bezproblemowym zainstalowaniu wystarczającego radiatora, który nie wymagałby dodatkowego wiania. Czy to w ogóle realne? Czy moglibyscie polecić jakieś radiatorki? P.s. Nie zamierzam kręcić garfiki. Zależy mi na pełnym wyciszeniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Jesli to zwykla 5200 to mozesz poszukac takiego chlodzonka jakie jest w kartach PixelView, badz przejdz sie do sklepu/serwisu czesto maja jakies zjarane grafy i za grosze mozna dostac radiatorki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 ZALMAN NB32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 to ja skorzystam :) i znowu sie wmontuje zeby nie zakladac tematu :D chce przykleic radiatorek na tyl grafy, a tam jest takie male miejsce gdzie sie grzeje i nie wiem czym przykleic zeby nie bylo zwarcia. myslalem o zwyklej tasmie dwustronnej bo miedziana to zwarcie zrobi. doradzcie cos, prosze dzieki z gory :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 widze ze nikt nie chce mi pomoc. dzieki bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 przyklej czym chcesz tylko połuż paste która nie przewodzi prądu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avw Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 ZALMAN NB32 1306165[/snapback] A mnie się FX5200 grzeje jak diabli. Na pewno takie małe cos nie wystatrczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...