Niemiec Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 wiem, ze tam jest wskazowka na wyswietlczu i nawet doprowadzila mnie na druga strone, ale dalej nie wiem co zrobic :| nie mam juz pomyslow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksquall Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ale ta cała litera to gdzie jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Pokaze ci sie litera, jak obrocisz zegar do gory nogami i wpiszesz odwroceone litery... tzn te liczby po odwrocie beda literami. Moze jakas inna podpowiedz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 hm...inna podpowiedz: UWAGA MEGA PODPOWIEDZ!!!!!!!! Jak widzisz, ten zegarek pokazuje 5min 14s, zamień to na sekundy, i przyjrzyj sie otrzymanemu wynikowi, napewno coś zauważysz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 314 sek? Nic mi to nie mowi... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 314 sek? Nic mi to nie mowi... :/ 1668326[/snapback] eh...uwaga podpowiedz! zobacz co sie stanie gdy po trójce, dasz przecinek.... PS-> LEVEL 5 skończony..hm.. :D teraz LVL6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 1667330[/snapback]Ale o co chodzi z tymi cyferkami w pytaniu ??!! za cholere nie moge wyczaic :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 jestem na 5 lvl... mecze sie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 ja sie męcze z 1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 ja sie męcze z 1... 1668401[/snapback] ee?? wystarczy kliknąć w odpowiednie miejsce na obrazku, albo coś wpisać...coś co od razu sie kojarzy aby przejść dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Mistrzu Grzesiu, mala podpowiedz co do 5 lvl -_-? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 To co widzisz, musisz przekształcić na cyfry. Potem zastanowić się, jak z cyfr, przerobić to na literki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 PRzeciez tam sa cyfry, jak mam to na cyfry przeksztalcic? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) heh, juz jestem w drugim... chyba moje iq jest na zbyt niskim poziomie do tej gry... jutro spróbuje jeszcze raz Edytowane 25 Września 2005 przez koloboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Nie spoilujcie az tak bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Gdzie trzeba wpisywac te wyrazy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 bartek o co ci chodzi z binarka? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Panowie, podpowiedzi na pw, albo tak jak grzesiu na jasny kolor. Albo zacytować czy do code wrzucić i tekst dać na biało. Rozrywka jest bardzo fajna, ale jak się samemu rozwiązuje. Z podpowiedzi korzystać tylko w skrajnych sytuacjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 PRzeciez tam sa cyfry, jak mam to na cyfry przeksztalcic? ;/ 1668434[/snapback] ASCII :) zaraz sam sie bede bawil ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 http://pl.wikipedia.org/wiki/ASCII Moze to cos pomoze? Nie wiem jzu jak to zorbic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Niestety ale LVL 5 chyba nie będzie tak prosty... W kodze strony umieszczone jest: <!-- 2 Systems>, więc istnieje możliwość, że nie jest to tylko binarka... może być też szesnastkowy(hex) i wtedy nie będzie łatwo. Narazie w piątym lvlu, po zabawie kalkulatorem uzyskałem pewną liczbe(trzycyfrową - system dziesiątkowy). Narazie myśle co z nią zrobić. Dodam, że interesujący jest tytuł strony. Jak ktoś nie wie co on znaczy, niech sobie na wikipedii sprawdzi :). Muszę chwile pogłówkować. Zapisałem sobie wsio na karteczce i kalkuluje to na różne sposoby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksquall Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Trzeba sie zorientowac ze jest to system binarny(dwojkowy) Zobaczymy co z tego bedzie :) narazie ide do przodu:) Edytowane 25 Września 2005 przez barteksquall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Rozbrajam lvl6, doszedłem już do czarnego tła :P tylko te cyfy ze zrodla cos muszą oznaczac, pewnie jakas date, tylko nic mi nie pasuje ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 dalej sie mecze z piatym i nic nie wymyslilem dodalem wszysko i wyszko 5531333 ale to niepasuje i ciekawi mnie <!-- 2 Systems> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 fajna gierka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 lol fajna? WYPAS TO JEST. Wyslalem linka prawie kazdemu kogo mam na gadu i wszyscy teraz sie glowia. Vilq - kawal dobrej roboty odwaliles :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 @radeksz: Najpierw pobaw się systemem binarnym... W binarnym 111000 to nie "stojedynaście tysięcy" tylko "jeden jeden jeden zero zero zero". Dla ułatwienia dodam, że kalkulator w win XP a trybie naukowym łatwo przeliczy Ci liczby z bin na dziesiątkowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 lol fajna? WYPAS TO JEST. Wyslalem linka prawie kazdemu kogo mam na gadu i wszyscy teraz sie glowia. Vilq - kawal dobrej roboty odwaliles :) 1668614[/snapback] Grałeś w prona misziego :?: Gdzieś w tym dziale jest ten temat o tej grze. 6 lvl zaliczony :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) tew liczby mam dodac czy jak :wink: :?: a tak po za tym to odrazu mi binarka do glowy przyszla Edytowane 25 Września 2005 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Nie nie gralem :D Poszukam co o tym jutro. Crosis idzie jak burza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...