Crosis Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Nie nie gralem :D Poszukam co o tym jutro. Crosis idzie jak burza :P 1668669[/snapback] Etap 8 już czeka :twisted: Poszukaj jutro, bo miszi zrobił kawał dobrej roboty. Jeszcze jest notpron pod tym adresem. Update: Poniżej masz linki do dwóch takich gier: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=127886&hl=pron http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=112022&hl=pron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 poda ktos jakiegos hinta do binarki, bo mam juz literki, ale nic sensownego nie moge z nich ulozyc :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 @Niemiec: Popatrz na tytuł strony :). Jak nie wiesz co on znaczy sprawdź w Wikipedii. Później sam już wykombinujesz :). Ahhh... męczę się z lvl 7. Nie znam greki więc będzie mi ciężko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Pioorek - dzieki :) Z tego co sie orientuje, to pron misziego nie jest juz dostepny :( Jednakze z tego co mozna wyczytac na moim forum (nieskromnie mowiac) moj pron ludziom sie bardziej podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 tamto przeszedlem a teraz mecze notpron'a, jestem jz na 10lvl, jakis latwijszy mimo iz nie po naszemu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ahhh... męczę się z lvl 7. Nie znam greki więc będzie mi ciężko... 1668767[/snapback] To nie greka ;) Jakieś pomysły do 8 lvlu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 i skonczylem wlasnie zapawe z notpronem na levelu 15 lub 16, nie chce mi przyjac francuskich znaczkow ani w ie ani w operze, a bylo tak fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 NIC nie moge zrobic z tym lvlem... 5? Ten z cyferkami... brat juz cos kombinuje. System to jakies rzeczy ktore sa ze soba spójne niby... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteksquall Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Niech moc bedzie z toba :))pioorek ja mecze 7 poziom :) mysle ze mozna skorzystac z worda tylkonie wiem co dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 proszę o małą podpowiedz do lvl6 co do tych czterech cyfr...bo nie wiem jak z tego ułożyć jakąś date... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 proszę o małą podpowiedz do lvl6 co do tych czterech cyfr...bo nie wiem jak z tego ułożyć jakąś date... 1669847[/snapback] Nie chodzi o datę. Chodzi o coś innego. Przejrzyj ten temat, a się dowiesz, wszystkie potrzebne podpowiedzi w tym topicu się znajdują ;) Ktoś coś podpowie do 8 lvlu :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 A ja stoje na 7 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 A ja stoje na 7 :| 1669858[/snapback] Spójrz na ten poziom z troche innej strony mocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) Już wiem ;) Nie spojrzałem na tytuł a teraz wszystko jasne B) Ktoś coś podpowie do 8 lvlu :?: ;) 1669856[/snapback] Poszukaj autora obrazka na podstawie tytułu ;) Edytowane 27 Września 2005 przez Severus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jijana Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Bardzo proszę o odpowiedź do 5-tego levelu na gg : 4205318 ... błagam, sama sobie nie poradzę, mam 12 lat i to nie jest za łatwo ... :oops: No ok, jestem już w dziewiątym, tylko nie umiem jego przejść. Mam "ukryty" wyraz, mam związek chemiczny, mam tą "tablicę" , ale nie wiem co dalej !!!!!!!! Proszę o pomoc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Edytuj posty Jijana A tak na temat to dajcie jakas wskazowke do 3 lvl. Wogole nie kapuje o co w nim chodzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jijana Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Co do trzeciego ... wejdź na "anegdoty związane z banknotami" . Banknoty NBP są (...) . O co chodzi z tym edytowaniem postów ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masonix Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Cześć! Stoje na 14 lvl już drugi dzień :/ Wiem co to jest i do czego służyło ale nie mogę skojażyć tego z "I was first !!!" - za szeroko myśle chyba... Proszę, wręcz błagam! o wskazówki moje gygy 1512478 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jijana Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 hmmm ... a może wiesz jak się nazywał pierwszy komputer ? Ja na razie na 16-tym kombinuję z tymi literkami ... ;(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masonix Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Jijana Dziękuje za podpowiedź, jestem w 15 lvl. :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...