n0r3k Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 wiec tak mam juz jakis czas myszke optyczna za 60zł z easy touch b.dobrze dziala tylko jedno mnie zastanawia mam takie opcje w wlasciwosciach myszki : (jak widac na screenie) czy te opcje sa bezpieczne tzn chcialbym przestawic ze 100 na 200 ta pierwsza opcja o co w tym chodzi ? i o co chodzi w tej ostatniej z buforowaniem ile moge dac max zeby mysza sie nie zepsula ?? prosze o pomoc !! thx z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) ja tam tu screena nie widze.... p.s. ooo juz widze... jak zwiekszysz czestotliwosc probkowania to myszka bedzie dokladniejsza... jednak nie spodziewaj sie ogromnych zmian... takie rzeczy i tak sie nie przydaja... chyba ze nalogowo grasz w gry typu cs Edytowane 3 Marca 2005 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0r3k Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 no wlasnie jestem nalogowym graczem ut (unreal tournament) =) dlatego pytam ale thx za pomoc juz kupielm sobie mx-a 510 jest wypas =) pzdr (temat mozna zamknac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 sprawdz obciążenie cpu po takich zmianach,,, testowałem myszkę na 500 i hmm powiedzmy że TROCHĘ wzrosło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 sprawdz obciążenie cpu po takich zmianach,,, testowałem myszkę na 500 i hmm powiedzmy że TROCHĘ wzrosło 1320042[/snapback] jest programik do zmiany czestotliwosci pracy usb.... na a4tech swop80 ustawilem 400 mhz... jednak obciazenie procka bylo tak duze ze gra mi sie ciela :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...