Arias Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Witam Urzywam neo na danym numerze X i czy jak przeniose modem na numer Y (niezglaszając do TEPSy) i wprowadzajac te same hasła i loginy to czy bedzie działać, i co z kosztami. Skond ten pomysł: Pracuje w biurze obsługi klienta w danym miescie a centrala znajduje sie na drugim końcu polski i któregoś dnia miałem problem z podłączeniem (standard) do sieci i zadzwoniłem na infolinie. Poradzili wymiane modemu ale musiałem podac numer na jakim ona pracuje i co sie okazalo że do takiego numeru niema przypisanej takiej usługi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Skoro TPSA niema odnotowanego tego, że do twojego numeru jest przypisana usługa Neo+ to raczej nie powinieneś dostawać rachunków za net? <_< To tak jak bym miał samochód bez tablic rejestracyjnych , a fotoradar by mi robił zdjęcia za szybką jazdę no i nic mu to nie daje bo policja nie wie gdzie wysyłać te zdjęcia wraz z mandatem. <_< Skoro nie odnotowali, że założyli ci necik to czemu masz za niego płacić ? <_< Chyba dobrze to zrozumiałem ? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Niebardzo bo neo+ jest zarejestrowane na główna siedzibe a ja jestem tylko urzytkownikiem a wszystkie rachunki przychodzą na centrale i numer na który jest neo+ tez jest na centrali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Wiem, że na forum jest użytkownik posiadający, neo+ 1024 i po przekroczeniu limitu pobierania wymienia się z siostrą hasłem i loginem po czym jego siostra miała jego neo1024 a on jedzie na jej neo742 już bez limitu. Czyli wniosek jest taki, że można zmieniać numer tyle, że trzeba znać login i hasło. Więcej ci nie pomogę jedynie powiedziałem to, co wiedziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Wiem, że na forum jest użytkownik posiadający, neo+ 1024 i po przekroczeniu limitu pobierania wymienia się z siostrą hasłem i loginem po czym jego siostra miała jego neo1024 a on jedzie na jej neo742 już bez limitu. Czyli wniosek jest taki, że można zmieniać numer tyle, że trzeba znać login i hasło. Więcej ci nie pomogę jedynie powiedziałem to, co wiedziałem. 1306396[/snapback] Cosik glupoty gadacie, instalowalem neo w paru miejscach i kiedys mi sie pomylily loginy - w jednym miejscu wpisywalem login i haslo z innego i nie dzialalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Jeśli dobrze rozumuje to owy brat i siostra maja neostrade ale nie na tym samym gniazdku i nie w tym samym np. domu, bo jesli tak to ok smialo moge do domu zabrać modem i sobie podłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 avatar zmien. Bo to: 1. niemoralne 2. chamskie 3. oblesne 4. i najmniej wazne: nieregulaminowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=KuBa=- Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 A jesli mam na jednym kompie neo 640 a na drugim 128 to jak podmienie hasla to sie zamienioa szybkosciami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin823 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Ludzie otrząśnijcie się. Neo jest przypisane do konkretnego numeru. Za żadne skarby świata nie będzie wam działo bez krossa i stingera na centrali. Więc nie liczcie na to, że jak sobie weżmiecie modem ADSL z pracy do domkq to wam będzie hulało. -=KuBa=- taki manewr nie przejdzie po porty są poblokowane. Osiągniesz maxa swoją prędkość 128 o ile nie będzie żadnych konfliktów. Poza tym to jest beeeeeeee :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...