pio_trek Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 jestem zielony w tym. prosze pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Ale o jakiego celerona pytasz ?? O celka D czy o normalnego celka ?? Ja jak miałem normalnego 2.0 to podkręciłem do 2.9Ghz MAX ale pracowałem cały czas na 2.8Ghz :lol: Bo jeśli ci chodzi o kręcenia celka D to jest już na tym forum taki DUŻY TOPIC o tym :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss87 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 wypadałoby podać płytę główną, zasilacz i ile masz ramu :P wtedy może jakoś Cię naprowadzę... ja swojego 2,4 pociągnąłem do 3,2 więcej mi się nie chciało :P czyli myślę że Ty swojego przy dobrej płycie głównej powinieneś pociągnąć do 3,5 conajmniej. Pozdrawiam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...