dmn Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 witam krecilem ostatnio procka jak w temacie moja konfiguracja sprzetowa to ow procek (northwood) mobo p4t-e 256 kingstone rimm pc800 i 256 rimm samsung pc800. probowalem to zapuscic proc na 133 co dalo wynik jak w temacie i pamieci 133 (533). jednak cos nie teges ;) pamieci nie wyrabiaja (procek ok na boxowym wentylu ;)) czy da rade cos z tym zrobic jak podniesc ewentualnie napiecie na pamieciach ??. probowalem rowniez konfiguracji procek 133mhz pamieci 100 ale nie wiem czy w tym momencie pci i agb nie zmienilo czestotliwosci (CO BY NIE ZJARALO SIE PRZYADKIEM). dziekuje za wszelkie konstruktywne odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmn Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 oczywiscie 1,8--->2,4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Co w tym nadzwyczajnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 no ba topic w extremalnym juz po 11 min od zalozenia konta, ciekawe kto zejdzie ponizej 10? to lepsze niz superpi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 to żeś zapodał wynik, zobacz na wyniki Jelenia i sie nie udzielaj już :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Topic do usuniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmn Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 panowie chyba mnie nie zrozumieliscie ;) to nie jest zadne mega osiagnecie najzwyczajniej pytam jako FACHOWCOW w "extremalnym podkrecaniu" dlaczego wykrzacza mi sie ta konfiguracja pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?act=SF&s=&f=23 podstawowe zagadnienia. Moze tutaj?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...