snoo Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 znajomy przyniosl mi kompa (cel433,plyta PROCOMP BVC2B, 64 mb PC100, savage4 pro 32mb...) stwierdzil zima :D nie wstaje ...... rozkrecam go zdejmuje obudowe i................ 8O radiator z grafy przyklejony do obudowy od wew. (odpadlo mu sie) mysle sobie wsadzi sie moja grafe (GF2mx400) i ruszy a tu wal nie daje rady ........ wyglada mi to na padnieta plyte a co wy na to ?? PS Swiezo upieczony Savage jeszcze daje rade :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 well przydalby sie deczko dokladniejszy opis sytuacji, co dokladnie sie dzieje po wlaczeniu zasilania? czy jest jakakolwiek reakcja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoo Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Objawy powiadasz :D Prosze : wiartraki startuja (na procku-zasilany z plyty oczywiscie, grafy, ..) dysk, startuje na sluch normalnie a monitor wyswietla " NO SIGNAL" :evil: grafika ok pamiatki ok procka nie mam jak sprawdzic :( PS brak sygnalow dzwiekowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Mnie to wygląda na walnięte AGP. Sprawdz z jakąś grafiką PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 napisz czy jak wyjmiesz ram to piszczy jezeli nie piszczy to albo proc padl albo plyta ewentualnie jezeli to asus to bedzie piszczec jak nie bedzie proca ale tam jest kilka rodzajow piskow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoo Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 hmm .........po wyjeciu ramu nie piszczy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 albo proc sie zjechal albo plyta padla tak by wygladalo poniewaz jak plyta i proc dzialaja to sygnalizuje sie blad np brak ramu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...