silver Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Myślisz, ze ten jeden raper nie wyprodukuje zajebistej gierki ? mi sie wydaje, że kasy mu nie brakuje i może to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 nowe screeny: http://www.gamershell.com/pc/50_cent_bulle...creenshots.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Nie no zdjęcia robią wrażenie grafa typowa jak dla konsoli :)) mam nadziej zena pieca wyjdzie :)) lobie jego czarną muze :)) kawałki robią robią,,, Mysle ze gierka tez bedzie Niczego Sobie -------> "G-UNIT" P.S Pozdro for all nigga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 a jednak.... !!!! wyjdzie na PC i to juz w listopadzie. tutaj zapowiedz: http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=3009&PT=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 a jednak.... !!!! wyjdzie na PC i to juz w listopadzie. tutaj zapowiedz: 1685664[/snapback] YEA! Juz sie balem ze tylko na PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 odkopalem topica...tutaj recka gry na ps2 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=3,0&x=gra,25,10312,3421 a na pc ukaze sie w maju tego roku..ale po tym co przeczytalem nie jestem juz optymistycznie nastawiony ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Z recek widac to czego mozna bylo sie spodziewac. Konsolowy gniot jakich sa miliony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 dorwałem to na ps2 jedyny plus tej gry to muza reszta to same minusy ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 według mnie to będzie wypasana gra :D Eminem będzie policjantem 50 cent prawdziwy gangsta a z The Game pewnie czarny charakter zrobią:P. pozdro dla fanów 50 i gejmika:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 ja wiem że na ps2 to ta gierka jest bardzo krótka :/ i dosc nudna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Tego można się było spodziewać, zwykły konsolowy gniot, który kupią pewnie napaleńcy będący fanami tego "rapera"(specjalnie pisane w cudzysłowiu, bo do prawdziwego rapera mu daleko). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 No brakuje mu.. A co do gry: gniot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...