hopson Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Jak w temacie, gdzie znalesc jakis nowy i "stabilny" bios do tej plyty, czytalem juz forum i w sumie znalazlem kilka linkow ale , jestem "poczatkujacy" w tych sprawach i nie wiem ktore pliki sciagnac zeby nic nie popsuc, a na stronie msi nie ma nic na temat biosu do socket 754 (albo ja tego nie widze) :mur: . Jak ktos moglby podpowiedziec to bede wdzieczny... (jakies linki do biosu), bo jak go wgrac to wiem ze z poziomu windows'a mozna, tak przeczytalem... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 podpinam się .. czym najlepiej i jak wgrać nowy bios do tej płytki. jaki jest najnowszy stabilny bios ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 a ja potwierdze kolege!!!!!!także szukam biosiku do tej płyty boi na platinium nie każdego stać!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mck Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Oficjalne są na stronie msi http://www.msi.com.tw/program/support/bios...?UID=571&kind=1 ja używam 1.70 bo 1.90 jakiś dziwny mi się wydał i zaraz wgrałem spowrotem 1.70 Z tego co zauważyłem w 1.90 to jest więcej timingów do ustawiania ale nie ma opcji 1T/2T jeżeli używa ktoś 1.90 to niech podzieli się wrażeniami co do nieoficjalnych biosów to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...