Spentany Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 hika! mam taki problem reinstalka windy, masa ftpkow na liscie w WC i jak tu wszystko wyeXportowac coby pozniej importowac spowrotem do WC ? bo funkcjia importowania w WC z pliku txt istnieje ale jak to to wyciagnac z wc cobym mial kopie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 poszukaj w c:windows plikow wcx_ftp.ini i wincmd.ini, pierwszy dotyczy ustawien ftp i wszystckich zdefiniowanych adresow, a drugi to reszta ustawien progsa, wystarczy, ze skopiujesz sobie te 2 pliki ja robie jeszcez prosciej, bo mam te pliki ini w katalogu w wincmd, ale zeby wincmd szukal ich "u siebie" musi byc dodany odpowiedni klucz do rejestru, ktorego mam w pliku .reg, ale moj komp jest jakies 60km ode mnie, wiec Ci teraz tego nie podam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 ok thz jak bedziesz przy swoim kompie to sendnij to na forum [do tego topic'u of coz] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 ok, dzisiaj jade, wieczorem powinienem byc, jak nie zapomne to sendne :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareGhisler] [HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareGhislerWindows Commander] "IniFileName"=".\\wincmd.ini" "FtpIniName"=".\\wcx_ftp.ini" "InstallDir"="c:\\programy\\wincmd" Oczywiscie sciezke musisz sobie zmodyfikowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...