lord_nicon Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Witam! Mam pewien problem: chciałem sobie pograć w soldier of fortun 2 :P (: ale kiedy uruchomiłem zrestartował się komp.... no i po "uruchomieniu systemu" pokazał się błąd: "coś że nie można znaleźć pliku *system* - czy coś takiego", więc wgrałem jeszcze raz ten plik, i pojawia mi się błąd systemowy: lsass.exe - błąd systemowyZainicjowanie ........................... blablablablai nie moge uruchomić systemu, ponieważ że w tym błędzie jest coś że trzeba uruchomić w systemie awaryjnym i coś takiego, ale pod awaryjnym jest to samo!!!!!! co ja mam zrobić??!??!?!?!? - wiem że ponowna instalka systemu była by dobrą rzeczą - ale mam tam the bata! a w nim ważne listy, więc co moge zrobić żeby uruchomił mi się normalnie system? Pozdrawiam - Piotr Kowalczyk 3204391 - gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 A ten plik mial odpowiednia wersje? Jezeli np, masz SP2 to nie mozesz wgrac pliku z XP bez SP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...