Darks Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) Toxic X700 Pro - nowa karta graficzna oferowana przez firme Sapphire. Jak sądzi firma karta to propozycja nie tylko dla fanów gier ale także jest dobra do podkręcania (posiada dobry system chłodzenia) Co sądzicie o takiej karcie wg mnie może okazać sie dobra. Edytowane 2 Marca 2005 przez Darks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lead Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Mam ta karte i wcale nie podkreca sie lepiej niz standartowe modele :D Jesli chodzi o wydajnosc to podkrecona ma wydajnosc podobna do 6600gt Chlodzenie cichutkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Czyli po raz kolejny firma Sapphire puściła plotke na temat jej nowej karty graficznej. Czyż to nie fair ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martino99 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Czyli po raz kolejny firma Sapphire puściła plotke na temat jej nowej karty graficznej. Czyż to nie fair ? 1329915[/snapback] look http://pl.asus.com/products/vga/eax700pro/overview.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limubai Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a na co niby patrzec? co do safirka toxic podkreca sie lepiej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Czytałem na zagranicznym forum o tej karcie i zadania są podzielone. Jedni twierdzą że to dobry produkt inni twierdzą że to lipa (chodzi mi o podkręcanie i chłodzenie karty ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lead Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Mialem do wyboru po testach albo zostawic sobie X700PRO TOXIC albo 6600GT Extreme Winfasta. Wiecie co zostawilem ? X700PRO bo: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=110454&st=360 Na dole sa wyniki testow Co do podkrecalnosci to nie przetestuje na maxa bo mam slaby zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Czy ktos wie kiedy bedzie premiera X700 na AGP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Ale i tak X800 jest lepszy. A pozatym postanowiłem zakupić Radzia 9800 pro szafirka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...