kapi32 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Sprawa wygląda następująco: Posiadam płyte KM4M-V,ze zintegrowana grafiką.Niestety do obsługiwania jednego z programów(autocad 12)wymagany jest u mnie Trident (PCI,2mb pamięci).Kiedy odpalam płyte ze zintegrowaną grafiką,wszystko śmiga.Ale kiedy włoże tam tridenta,komputer dziwnie zwalnia,czasami nie wchodzi do windowsa,czasami zatrzymuje sie przy bootwaniu.Jakby to trident spowalniał komputer.Karta nie jest wadliwa na 100%. Pytanie 2: czy jest możliwe podłączenie czegoś w rodzaju switcha,na dwie karty grafiki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto990 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 1.) A wyłączyłeś grafe na płycie?? 2.) Nie słyszałem o takowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) Nie ma możliwości wyłączenia grafy na płycie,nawet w biosie. Na ekranie widać wszystko,tylko komputer zwalnia,wariuje itd. Edytowane 3 Marca 2005 przez kapi32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto990 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Aż mi się nie chce wierzyc że nie mozna wył grafiki w BIOSi-e??!!, chyba że sie myle , nigdy nie miałem do czynienia z płytą z Grafiką. Zajrzyj do zakładki Integrated Peripherals tam powinno być razem z muzyka i/lub lanem, coś w rodzaju Onboard AC97 Audio controller i/lub Onboard LAN i coś w tym stylu odnośnie grafiki. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 No i niestety nie ma.Na forum MSI poradzili mi tylko zebym zmienił grafike PCI.Bo ona nie współpracuje..... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto990 Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 hmmm no to chyba nić ci nie poradze po za tym że możesz wył urządzenie w menadżerze urządzeń :D:D Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...