Kosmos Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Zamierzam kupić monitor NEC FE791SB. Proszę o wyrażenie waszych opinii na jego temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Fajny........ 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Na jakich kineskopach są NEC'i?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 NEC jest na Diamondtonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 No NEC ładniutki ale też przyjżałbym sie Eizo i iiyama :lol: :lol: oczywiscie zalezy wszystko od $$$ :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Kosmos trafiłeś zajebiście dobrze. Niezgadniesz jaki monitor qpiłem tydzień temu?? :lol: Przejdę do opisu. Obraz - piękny. To jest po prostu PIĘKNE. Idealna czerń nio i cioś, cio nazywa się Super Bright Mode, czyli rozjaśnienie jednym klawiszem. W połączeniu z Radkiem 9000 rozdzielczość 1600x1200 nie jest groźna. Ostre czcioneczki i tylko 75Hz wadzi(sam nie wiem, czy przez monitorek, czy przez kartę). Tylko jakoś niska ta podstawka w porównaniu do mojego CTX, ale wystarczy jakieś pódełeczko pod włożyć. Jak byś miał śakieś pytania to pisz. PS. Zabuliłem 1200zł w Krakowskim PcProjekcie(<-- spoko ludzie tam pracują) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Jak byś miał śakieś pytania to pisz.Jakie ma maksymalne odświeżanie w 1024x768, bo różnie podają? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 monitor rewelacja :) sam mam jego poprzednika (nie widziałem lepszego obrazu w tej cenie) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Jak byś miał śakieś pytania to pisz.Jakie ma maksymalne odświeżanie w 1024x768, bo różnie podają? 100Hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 ja bym z czystym sumieniem polecil monitor NEC Multisync FE750+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 NEC Multisync FE 750+ rulezzzzzz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Nec FE791SB zajebozo...kumpel ma polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 ja bym z czystym sumieniem polecil monitor NEC Multisync FE750+ Powiem, że ten monitor też jest bardzo dobry, ma wiele bardzo pozytywnych recenzji, ale FE791SB jest nowiutki(wprowadzony bodajże w sierpniu, alebo wrześniu), zaś FE750+ ma już kilka miesięcy na karku. W każdym razie polecam FE791SB bo jest tylko 50zł droższy(z góry mówię, że nie widziałem obrazu na FE 750+, więc nie mogę ani polecić, ani odleci??:) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...