Troliasz Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Mam pytanie odnosnie takiego zestawu a konkretnie chodzi o to ze nie dziala tak jak powinien i nie wiem czy to wina plytki ktora nie obsluguje tego typu procesora czy moze to cos innego. Procesor ustawiam w biosie tak jak powinien byc pokazywany czyli zeby osiagnac szybkosc 1667Mhz i jest wszystko dobrze do czasu jak robie restart bo pozniej ustyawienia wracaja do defaultowych..moze ktos ma pomysl o co w tym chodzi i czy ta plyta bedzie z takim procesorem dzialala czy raczej nie jest to mozliwe ..z gory dzieki za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras24 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Mam prawie taką samą płyte (KD7) i jak zakladałem Semprona 2400 nie było żadnych problemów. Musiałem tylko ustawic taktowanie na sztywno w biosie ( 166Mhz * 10) bo normalnie mi rozpoznawal jako AMD 1000Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troliasz Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 piotras24 napisał(a): Mam prawie taką samą płyte (KD7) i jak zakladałem Semprona 2400 nie było żadnych problemów. Musiałem tylko ustawic taktowanie na sztywno w biosie ( 166Mhz * 10) bo normalnie mi rozpoznawal jako AMD 1000Mhz 1307101[/snapback] Dzieki juz sie udalo okazalo sie ze konfliktowym urzadzeniem byl dysk twardy ktory cos sie zgryzl chyba z plyta glowna i nie dalo sie ustawic nic poza athlona 1000 bo jak tylko sie ustawialo na wiecej to juz komputer nie chcial sie wlaczyc..po zmianie dysku wystartowalo odrazu i chodzi do tej pory...dzieki za pomoc.;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...