wersus Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 A wiec mam taki problem. Chce zmienić karte graficzną bo mam już starusienkiego geforce 2 mx. Posiadam taką konfigurację komputera: Athlon 2,2+ (thoroughbred), ECS K7S5A, 256DDR Kingston, HDD 80gb 7200, dvd 16x, MODECOM 300 GTF( nie żaden feel) A moje pytanie to czy ten zasilacz wytrzyma jak dołoże do tego zestawu Ati Radeon 9800 pro ??? :blink: Jak narazie to napięcia mam wzorowe: 3,31 4,94 11,98 Bardzo proszę Was o pomoc bo nie chce po zakupie tej karty zmieniac potem zasilacza(mam odliczone tylko na radeona)....przy dokladnym zliczeniu poboru prądu www.jscustompcs.com/power_supply/ z radeonem 9800pro wychodzi mi 259 watt Jak wiadomo modecomy to dobre zasilacze i niby radzą sobie i z ponad 300watt no ale co WY o tym sądzicie??? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Wytrzyma spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...