cudaczek Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Na mojej plycie (MSI KT6V LSR) nie idzie zmienic mnoznika w Mobilu. Nie dziala tez drut-mod, czy zadziala ciecie mostkow?? A moze zmiana Mobila na normalny poprzez ciecie mostkow pomoze?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Jak to "nie idzie"??? Weź zupdate'uj biosa albo po prostu bardziej poszukaj w biosie opcji zmiany mnożnika, bo nie wierzę żeby na KT6V takiej funkcji nie było jak na KT3V i KT4AV jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Cudaczek chyba już to opisywał w jakimś temacie. Chodziło o to, że zmiana w Biosie nie przynosi rezultatów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudaczek Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 W biosie jest funkcja zmiany mnoznika ale niestety nie dziala mi na tym mobilku (wczesniej na 1700 chodzil bez problemow) tzn. niby zmienia ale po wyjsciu z biosa jest domyslny mnoznik 12,5. Oprogramowanie Core Cell pokazuje zmieniony mnoznik ale zawyza FSB (przykladowo FSB 100 zmianiam mnoznik na 10 to soft pokazuje mi FSB 125 mnoznik 10 jedynie everest dobrze pokazuje) Bios mam najnowszy ale probowalem na wszystkich biosach jakie sa do tego mobo na stronie MSI a zmodowanych nie znalazlem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudaczek Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Nikt nie mial podobnego problemu??? Te mobo to jakies gown.... chyba bede musial zmienic. Jest ktos chetny plyta ma 1,5 miesiaca?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...