Pomidorek.[POL] Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Witam bardzo potrzebuje sterowników do DVD PIONEERA Dokładana nazwa to: PIONEER DVD-160D Prosze o pomoc !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Do napedow cd/dvd itd nie ma sterownikow pod windows, bo nie sa potrzebne, chyba, ze to nie jest normalny naped tylko jakis w kieszeni czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomidorek.[POL] Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Myslałem że to to wina sterów Wiec tak mam taki proglem Podłaczyłem nagryware i gdy właczam Windowsa i chce otworzyc płyte to mi sie komp zawiesza :/ A gdy BOOTUJE płyte z Windowsem to normalnie odczytuje co mam robić ? :" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Skoro bootuje ok to raczej wina systemu. Jaka masz plyte glowna? Jaki Windows? Sterowniki do plyty glownej zainstalowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Doradzam podlaczac nagryware(DVD-RW/CD-RW) osobno na IDE "pomocniczym". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...