smug Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Mam do was pytanko. Jaki router byłby odpowiedni do sieci Toya,która jest w Łodzi i okolicach. A problem jest taki że nie wiem jaki router bedzie wpółpracował i podzieli mi łącze Toyi. Wszędzie jest napisane (tzn na pudełkach routerów) "zgodność z neostradą i DSL" a o Toyi nic.Widocznie za mała sieć. Więc proszę was o rade jaki router moge nabyć (tylko w normalnej cenie ;) ) Mogę tylko powiedzieć że do internetu jestem podłączony przez modem Motoroli do którego doprowadzony jest kabel od telewizji kablowej,a ten jest podłączony do zwrotnicy. Prosze o radę i pomoc! Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smug Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Czy nikt mi nie umie pomóc?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 za mała sieć i małe prawdopodobieństwo, aby któryś z forumowiczów z tej Toyi kożystał ;) Jestes podłaczony przez modem kablowy, więc poszukaj routerów z nim współpracujących. Szukajka powiedziała to: http://forum.purepc.pl/about55285.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...