MATZ Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Jak wyzej. Dajcie jakies metody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Można kupić tzw. profile, czyli takie cosie co usztywniają wąż w danym miejscu i mają różne kształty. Albo samemu coś z drutu sklecić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 hmm ? niegryźć !!! - a tak na poważnie zamocuj na rurke w miejscy zegnięcia rozciętą rurke metalową , ona nada rurce od wc kształt i sie nie zagnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 A gdzie to mozna kupic i ile bedzie kosztować? P.s.Chodzi mi jeszcze o to aby ładnie wyglądało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 A nie łatwiej kupić grubsze rurki? Po co kombinować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Moj sposob to wypelnic rurke piaskiem i zatkac z obydwoch stron. Jak zagniesz ja pod katem prostym to wtedy nagrzewasz cieplym powietrzem. Rurka pod wplywem temp sie dostosowuje do ksztaltu i po wysypaniu piasku pozostaje w takim ksztalcie. Do ogrzewania uzywam takiej dmuchawy ktora sluzy do zdejmowania farby np z drzwi. "Fachowcy" nazwaliby to chyba opalarka 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 ja sobie powastawialme 2 kolanka miedziane do koopienia w sklepach z rzeczami do CO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 a nie latwiej takimi kolankami ? http://chw.siliconvalley.pl/sklep.html#wiz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Hmmm chyba spróbuje sposobem dextera :D Dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 kup sobie rurki od pralki (zbrojone i sztywne) koszt mały średnica około 15 mm same się nie zaginają i ładnie wyglądają :D Ja mam żółte :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 kup sobie rurki od pralki (zbrojone i sztywne) koszt mały średnica około 15 mm same się nie zaginają i ładnie wyglądają :D Ja mam żółte :lol: :D No właśnie czy wygladaja ładnie? Mozesz dac jakiegos linka jak znajdziesz albo zdjecie wrzucic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 zdjęcia nie mam, linku poszukam, wygląda ładnie szczególnie po podświetleniu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 zdjęcia nie mam, linku poszukam, wygląda ładnie szczególnie po podświetleniu :D One sa jakieś przezroczyste czy jak? Nie wiesz gdzie w Wawie mozna takie kupic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 są półprzezroczyste widziałem chyba w Ciastoramie ja kupiłem na Globusowej we Włochach sklep z częściami do pralek lodówek i innego AGD kolory są różne ja kupiłem żółte są białe, czerwone, zielone, niebieslie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...