depesz2002 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 witam mam zamiar zakupic 2 kosci twinmosa 512mb do pracy w dualu czy sądzicie ze to dobry wybór??obecnie na moim gigabycie ga-8ip775-g mam 2x256 twinmosa w dualu i wszystko jest ok.jak myslicie czy 512 sprawują sie rownie dobrze?czy moze polecicie cos lepszego ale w zblizonej cenie oczywiscie.dzieki za pomoc pozdrwiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fakir Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) Jak Ci 2x256 smiga to i 2x512 bedze. Pamieci są spoko tylko zbytnio nie nadają się do ostrego krecenia. Edytowane 2 Marca 2005 przez Fakir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_U_M_A Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 zgadzam sie z Fakir do krecenia sie nienadaja polecam Gile 512 2.5 lub Hynix d43 ale to wydatek o 100 wiekszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonczeq Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Twinmos to dobre pamiątki, warte swojej ceny, jak ci chodzi 2x256 to czemu 2x512 ma działać gorzej :D i kręcić też się dają - u mnie do 230MHz na nieco większych timingach (powyżej płyta się wywala bo fsb ma do 233) Jeśli podkręcanie znaczy dla ciebie 250MHz na timingach 2-5-2-2 to rzeczywiście poszukaj gdzie indziej tylko zapłacisz dużo więcej :lol: a jeśli chcesz wiedzieć więcej o pamięciach różnych firm to poczytaj sobie inne tematy na tym forum - zobaczysz na czym się ludzie nacięli, a co się świetnie sprawdza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...