halas_q3 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 witam mam pytanie chce podzielic chello na 3 kompy jakie routery polecacie ? kompy beda w jednym domu nylko na roznych pietrach. czy radiowe zdaja egzamin jak tak to jakie chce wydac na router okolo 450 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Witam! Jak chcesz radiowo to polecam tani ruter z Acces Pointem D-Link 614+. Kosztuje on w granicach 200zł. Niema sensu kupoiwać droższego sprzetu na 3 komputery. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas_q3 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 yyy dzieki mam jeszcze pytanko czy jest to skaplikowane jesli chodzi i podlaczenie tego routera i konfiguracje jak bys napisal gdzie jest opis konfiguracji chodzi o ustawienie ip bramek itp bo pierwszy raz to bede robil a szkoda mi kasy na fachowca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loox Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 A nie lepiej radiowo i kupić router np. z podziałem pasma :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...