PiotrKołakowski Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Witam. Mam problem. Ściagnąłem program WinUAE i chciałbym emulować Amigę CD 32. Jak to zrobić? Pomóżcie!!! Czy Waszym zdaniem to najlepszy emulator Amisi czy jest jakiś lepszy... Pomóżcie !!! Z góry dzięki !!! AMIGA RULES!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 wejdz na www.emu.pl tam Ci pomoga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Czlowieku, kup sobie CD32 a nie ludziom d... trujesz... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastikman Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 1. link nie działa 2. to po co czytasz jak ci ludzie dupe trują. Tez bym sie chetnie dowiedział jak sie emuluje amige cd32 w winuae. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 1. link nie działa 2. to po co czytasz jak ci ludzie dupe trują. Tez bym sie chetnie dowiedział jak sie emuluje amige cd32 w winuae. Przeciez CD32 to nie jest jakis kosmiczny wydatek... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 spawacz: to kup wszystkim zainteresowanym. Zamiast używać samego winUAE mozna spróbować całego zestawu Amigaforever 6, tam jest profil CD32. Pewnie mozna też w gołym winUAE to zrobić, tylko trzeba znać wersje kickstarta i kosci graficznych, ja nie pamiętam, co w CD32 siedziało, 1.3? A jak z emulacja cd-romu, to nie mam pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 CD32 siedział kick 3.0 kości akkiko ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 A, no tak, pomyliło mi się z Amiga CDTV, tą z czarną klawiaturą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zapewne [; Cd32 a to a1200 ;). CdTv to ciut coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 CD32 siedział kick 3.0 kości akkiko ;).Basnie niestworzone snujesz :roll:. W CD32 jest kick 3.1 :P. spawacz: to kup wszystkim zainteresowanym.Skoro macie na neta/fajki/piwo to i na CD32 tez by sie uzbieralo :P - dla chcacego nic trudnego ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Emulacja CD32? Proszę bardzo: http://www.cd32.ltd.pl/emupc.htm http://emulacja.net/forum/viewforum.php?f=2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...