voodoo111 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Nie wiem gdziem mam wpisac i jakie port w roterze eby emul mi chodził. Po uruchomieniu emula niemoze połączyc sie z serwerem poniewaz w routerze działa zapora. Gdzie i jakie porty mam wpisac (domyslam sie ze chodzi tu o 4662 i 4672) i co jeszcze mam zrobic aby emul chodził prawidłowo. Router na jakim pracuje to Linksys WAG54g. :huh: Używam go dopiero od dzis i nie mam pojecia co gdzie sie robi :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) jest topic ( link do topiku )o routerach linsysa!! dwa tematy nizej , tak trudno sie tam wpisac?? Edytowane 3 Marca 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) W Planetach jest cos takiego co sie nazywa "Virtual Server" tam w sposob banaly przekierowujesz porty TCP/UDP na konkretne IP. Zobacz przyklad jak przekierowuje sie porty Torrenta i E-Mula w przypadku Routera PLANET, moze dojdziesz sam : Przekierowywanie portow router PLANET Pamietaj o jednym. Konkretny port mozna przekierowac TYLKO I WYLACZNIE NA 1 IP!!!! Edytowane 3 Marca 2005 przez File Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natafka Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 a może odpowiedź dla leszczy? Ja naprzykład nie bardzo mogę dojśc do tego jak ustawić te porty bo co nie wpisuje to i tak jest lipa. A tematu takowego znaleść nie mogę niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrozumialy Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 ..mam rowniez takiego routerka i z laczeniem nie mam problemow.....ale...bywalo ze blokowal mi sie po kilku dniach linksysek i musialem resetowac,,,,pozniej juz tylko miekkiiiiiii.... ale przyznam sie ze mam wersje routerka 2 a nie 1.2..a kolega jaki ma?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...