mustang1985 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 NIe mogę sprwadzić poprostu ile muj sprzet osiąga w tym benchmarku bo mi sie wywala i pisze mi "Reliable benchmarking cannot be completed because the 3Dmark display window lost focus" i na tym sie kończy zabawa z 3dmark, w iekszości gier mam podobny problem z tym że gra minimalizuje ise do paska starui musze kombinoać neiżle zeby spowrtem mieć full screen :blink: Muj sprzęt to: Gigabyte GA-7N400-L, Athlon XP 1800+, 512 DDR Kingstone na 400Mhz, Leadtec Winfast A280 LETDH(GEF4200Ti 128DDR),Segate Bracuda 40GB, Zasilacz 300W Modecom Pomocy!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 sprobooj zainstalowac patche do markow ,albo je przeinstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 ale po co mu pathe do marko skoro gry też wywala ? masz zainstalowane wszyskie sterowniki oficjalne? nic nie podkręcałes ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyrycerz Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Z tego co czytałem na innych forach to problem raczej tkwi w aplikacjach pracujących w tle. Też mam czasami ten problem ale nie umiem dojść do tego z jakiej to jest przyczyny. Jak zrestartuje windę to potem już wszystko jest ok. Czary mary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...