Skocz do zawartości
fes

Gg Nie Dziala !

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanko co moge zrobic, jesli chce na gg do kogos napisac lub odebrac wiadomsc wtedy mi sie pojawia error.

I nic nie moge zrobic, nie widze tekstu ktory dotarl do mnie ani nic napisac jedynie moge ustawic opis i byc dostepnym... B) Probowalem juz skasowac gg z dysku C , odinstalowac , usunac i ponownie sie zalogowac lecz to nie skutkuje... Co moge zrobic ??

Zmiana numeru gg odpada...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wykasowales calutkie gg :

- odinstalowac ( dodaj/usun programy)

- usunac z Program Files/

- usunac z Documents and Settings/"urzytkownik"/

- poszukac w rejestrach i wywalic jesli cos zostalo

-zainstalowac ponownie ( moze inna wersje )

jak nie pomoze to znalesc alternatywny komunikator ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

reinstal windy i co sie z tym wiaze wszystkich programow itp. duzo zajmie czasu, ale... zawsze jakas alternatywa ( moze cos jeszcze nie dziala ;) )

A co do fesa, to czemu nie chcesz tlena?, przeciez to spoko programik , duzo szybszy , stabilniejszy, wyglada tak jak chcesz, na pocztek moze wydawac sie brak opcji uzyanych w gg, ale tlen ma pluginy, dziki ktorym zrobisz wszystko co chesz, a nawet wiecej :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrcze.. najszybciej bedzie przejsc na inny komunikator.. polecam konnekta :) uzywam od dluzszego czasu i jest super :) a do tego ogsluga gg, tlen, jabbera, icq i wielu innych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi