dejk's Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 CZ na moim sprzecie cel 1Ghz 512 ram gf2gts 3110 to dobry wynik w 3DMark 2001 se ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Niezły... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Jak najbardziej. Looknij na mój config w podpisie. Ty nie masz GF2GTS tylko PRO. Bo pamięci masz taktowane 445MHz 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Jest o.k Qmpel na tym co Ty tylko że dureń 650 ma ok 2800 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejk's Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Fajnie ze to jakis przyzwoity wynik :) Moj GF2 to dokladnie tak jak system wyykrywa GF2GTS/PRO o oryginlnym taktowaniu 200/401 wedlug tak bynajmniej powerstrip pokazuje:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Fajnie ze to jakis przyzwoity wynik :) Moj GF2 to dokladnie tak jak system wyykrywa GF2GTS/PRO o oryginlnym taktowaniu 200/401 wedlug tak bynajmniej powerstrip pokazuje:)Masz PROLINKA PixelView widze :D A wynik IMHO słaby ! To jest CEL TUALATIN ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejk's Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Odgadles model karty bezblednie :D A co do procka nie to jest Cel Coppermine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Dobry ale to podkrecony czy normalny wynik bo jak miałem mx 400 64 Sparkle normalnie 2700 na detonatorach 21.83 przy podkrecaniu 2920 3SDemark 2001se 8) procek Athlon xp 1700+ 256DDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 jak dla mnie to mało jak miałem durona 1000 i gf2ti prolinka to wyniki kręciły sie ponad 4000 oczywiście piszę o 3dmark2001 a teraz durona ma brat i jak chodzi na 1000@1200 i podkręcony gf2mx daje ponad 3200 3dmarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Przecież widać, że grafa podkręcana (proca tesh bym radził to i wynik będzie wyższy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Yuri, nie porównuj Durona 1000 do Celerona 1000. To tak jak ilość bąbelków w wodzie źródlanej i coli ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejk's Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 To wynik na podkreconej karcie 3110 na normalnych ustawieniach mam 3024. Chyba slaby wynik swoja droga jak na podkrecenie, ale przt wyzszych ustawieniach karty obraz sie sypie juz :( musze ce cos lepszego sprawdzic albo jeszcze procka podkrecic troche :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejk's Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Axcel fajne porownanie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Raczej słaby. Ja na Gf 2 mx i procku 933 mam tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ufok, masz Durona, nieźle taktowaną karte i do tego pevnie DDRy :) A u Dejk`sa wynik zaniżają SDRy i Celek. Jednak aby podwyższyć wydajność zainstalowałbym najnowsze sterowniki do chipsetu, karty grafiki i ustawił najniższy czas dostępu CAS pamięci (w biosie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejk's Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Axcel dzieki postaram sie pobawic troche konfiguracja by zyskac troche:) Ma moze ktos jeszcze jakies rady jak polepszyc troche wynik? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ufok, masz Durona, nieźle taktowaną karte i do tego pevnie DDRy A u Dejk`sa wynik zaniżają SDRy i Celek. Jednak aby podwyższyć wydajność zainstalowałbym najnowsze sterowniki do chipsetu, karty grafiki i ustawił najniższy czas dostępu CAS pamięci (w biosie).Po pierwsze mam SDRy. Po drugie dejk's ma kartę dużo więcej taktowaną niż ja. I nie sądze aby to że u niego jest celeron, a u mnie duron sprawiały że GTS jest na równi z mx. Coś jest nie tak wg. mnie wynik powinien być wyższy na jego configu, ale mogę się mylić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejk's Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Mi sie wynik troche tez nie podobal spodziewalem sie min ok 3600 tylo co kolega na podobnym sprzecie , musze cos pokombinowac z konfiguracja albo stary zmienic obecnie mam najnowsze z seri 40-stek 40.72 bodajze. Jesli ktos ma jakies rady co mozna by zmienic z gory dzieki :) Swoja droga UfoK duron zawsze bedzie wydajniejszy w grach chyba niz celek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 DĘTKI 40.72 zaniżają wynik na KARTACH słabszych od GF3 więc lepiej zainstaluj 30.82 i wtedy sprawdź wynik (czytałem to w jakimś artykule, wynik może zostać o sporo zaniżony na słabszych kartach od GF3) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Spox, ja ma na swoim configu 3158 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macszelag Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ja mam atlona 1500xp @1450 gf3 ti200 gainward 450 256 RAM 266 Mhz i wydusilem bez podkrecania gf 6800 z droszami :) Pozdrawiam MAC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 wg mnie wynik slaby ja na starym celkoo 1GHZ Copermine mialem 3222 a na nowym mam 3378 moja karta to gf2mx SH PRO 175/166@235/260 wiecej nie wycisne bo to jush geforce nie moze proc to z gf3 lub szybszym by pokazal co potrafi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ja mam 3500 z jakimś groszem na tym Pixelview GF 2Pro 64mb, tylko ze mam problem bo nie moge dać pamieci wyżej niż 415mhz:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Słusznie DA VINCI. Dętki 40.xx nie są dla GF2MX - po ich instalce wydajnośc jest albo niższa albo taka sama. Ogólnie dla GF2 najlepshe okazują się być 30.82 lub 31.xx. Jednak dla wersji MX chyba 27.70 (3x.xx tesh nie zaszkodzą). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 wg mnie wynik slaby ja na starym celkoo 1GHZ Copermine mialem 3222 a na nowym mam 3378 moja karta to gf2mx SH PRO 175/166@235/260 wiecej nie wycisne bo to jush geforce nie moze proc to z gf3 lub szybszym by pokazal co potrafi Po pierwsze u Ciebie- rzeczywiście zwalnia grafa,ale MX to zupułnie co innego niżGTS (MX-owi bliżej do gf256 niż gts). Po drugie- przed wrzuceniem GF3 radzę wrzucić choćby Durona lub P4(a najlepiej Antka:-)). To samo poradziłbym Dejk's-owi. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 widze ze nie sledziles watka athlon vs celeron mniejsza z tym wyniki na moim MX sa wieksze niz u Dejk's na gts !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ufok, masz Durona, nieźle taktowaną karte i do tego pevnie DDRy :) A u Dejk`sa wynik zaniżają SDRy i Celek. Jednak aby podwyższyć wydajność zainstalowałbym najnowsze sterowniki do chipsetu i karty grafiki i ustawił najniższy czas dostępu CAS pamięci (w biosie). Wcale najnowsze nie sa najlepsze(bo sa optymalizowane pod GF4 a nie 2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 MicJes, przeczytaj ostatniego mojego posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 U cos tu smierdzi celeronem, a tak powaznie to cos za malo tych "marków" bo ja ma moim kompie z niekrecona karta mam 3500 z groszem na detkach 4.xx. PS. Duzo pamieci RAM moze chodza na slabych timingach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 U cos tu smierdzi celeronem, a tak powaznie to cos za malo tych "marków" bo ja ma moim kompie z niekrecona karta mam 3500 z groszem na detkach 4.xx. PS. Duzo pamieci RAM moze chodza na slabych timingach? Nie rozumiem. Czemu piszesh mało skoro masz tyle samo względem wydajności. Proc masz tak samo wydajny jak ten Celek, a te 400ptk to z samej grafy ci sie wzięło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...