sajo82 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Dziwne wieszki systemu Witam mam problem jest sobie Duron 800 384MB ram dyski 20GB i 80GB problem sprowadza się do tego ze z grafika geforce2 mx 200 32MB gry chodzą jak na ten sprzęt przyzwoicie A gdy włożę geforce4 mx440 i zainstaluje ponownie sterowniki wiesza większość gier i restartuje kompa Karta jest na pewno sprawna bo sprawdzałem na innym kompie Jedna próbę przeprowadziłem także na radonie 9000 pro i skutek był podobny wiesza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1WojteK Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Ecs K7vza... miałem ten sam problem z tą płytą. Teraz mam MSI i wszystko działa pięknie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_freddie_ Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Dziwne wieszki systemu Witam mam problem jest sobie Duron 800 384MB ram dyski 20GB i 80GB problem sprowadza się do tego ze z grafika geforce2 mx 200 32MB gry chodzą jak na ten sprzęt przyzwoicie A gdy włożę geforce4 mx440 i zainstaluje ponownie sterowniki wiesza większość gier i restartuje kompa Karta jest na pewno sprawna bo sprawdzałem na innym kompie Jedna próbę przeprowadziłem także na radonie 9000 pro i skutek był podobny wiesza 1307581[/snapback] jaki rev płyty i jaki bios?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...