Jewicz Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Wpadłem na śmieszny pomysł... żeby obkleić taka fajna taśma samoprzylepną kable ( szmaty ata i od zasilania) ale neiwiem czy nie beda sie grzały albo coś innego złego( wiem głupie pytanie ale jak narazie jestem totalnym noobem :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Nie będą się grzały ludzie już dawno wpadli na pomysł owinięcia taśmą izolacyjną kabli ata, zamiast kupwac okrągłe kable. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 ... ale tandeciarsko to wyglada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 fajne sa okragle kable z reakcja na UV :), ale przyklejenie samemu? no nie wiem.. pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Najlepiej poprzecinać nożem między żyłami i spiąć nylonową opaską :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jewicz Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Hehe fajne z ty przecinaniem;] ale mam pomysł bo mam włąsnie taśme ktora reaguje na UV ;] PS dzienki za pomoc;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...