Subvoice Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) Poczytałem sobie dziś z rana o czymś takim: CLICK Ciekawa konstrukcja i chyba łatwiejsza do wykonania niż niektóre wynalazki frezowane na cyfrówkach. Intrygująca zwłaszcza ta "EXCELLENT performance" z podsumowania. Nachodzi mnie dziwna ochota do rzeźbienia w miedzi ;) Jednak co własnoręcznie wykonane cieszy najbardziej. Edytowane 3 Marca 2005 przez Subvoice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonczeq Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Rzeczywiście - konstrukcja równie ciekawa i oryginalna, co łatwa do "podrobienia" :D - zrobić w środku dziurkę i wydłubać parę kanalików - ja bym się tylko nie bawił w robienie okrągłej podstawy Tylko ten test dziwny troszkę - u nas pokazują wszystkie temperatury, różnice, wykresy jakieś, a tu tylko mała tabelka i podsumowanie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) Ta mała tabelka to różnica temp. miedzy GPU a powietrzem czyli średnio dobry ten pomiar ... lepsza byłaby delta temp. bloku i wody ... A okrągłą podstawę można uzyskać robiąc blok z pręta miedzianego a nie płaskownika :D EDIT: ~140 do 210zł LOL !!! :lol: Edytowane 3 Marca 2005 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 (edytowane) a co ciekawego w tym bloku?? to raczej cos ala proxima w wersji okraglej jak na moj gust to zadnych innowacji w tym nie ma ,a cena powala Edytowane 3 Marca 2005 przez KGB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Nikt nie mowi o kupowaniu tego ;) Ciekawa jest konstrukcja, bo prosta do wykonania i (podobno) bardzo wydajna. Jezeli rzeczywiscie bloczek bylby taki sprawny jak pisza, to moze sam bym sobie taki wydlubal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...