BeneVaco Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Witam wszystkich i proszę o pomoc mam nagrywarke LG która od paru dni daje mi się we znaki problemy zaczeły się od znikania jej z Mojego komputera w czasie jego pracy poprostu gram w coś i nagle wyskakuje komunikat niemam płyty w napędzie wchodzę do mojego komputera a tam widzę żę brakuje mi napędu a teraz wogule padła widzi ją normalnie bez problemu ale nieodczytuje żadnej płyty poprosty tak jaby była pusta plytka niewiem co mam robić poradzcie coś da się jakoś naprawić ją czy lepiej kupić nową jak tak to jaką (niedrogo ograniczone fundusze). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Calkime mozliwe ze nagrywarka skonczyla juz swoj zywot. Jesli masz do niej jeszcze gwarancje to wal do serwisu a jesli nie czeka cie zakup nowego urzadzenia. Pociesz sie tym ze teraz nagrywarki Cd-Rw sa tanie jak barszcz a jesli masz troche wiecej kasy to kupuj juz DVD-RW mozna dorwac litka za 200zł. Przez zakupem jednak sprawdz dokladnie najlepiej u kolegi czy dzieje sie to samo co u ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Za 200 zł można już kupić w Prolinie LiteOna Sohw 1653sLINK. To wersja OEM. Za Box trzeba dopłacić 10 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greeguś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Witam, mam następujący problem, mianowicie, gdy włączam komputer nagrywarka (LG GCE-8400B) zaczyna kręcić nawet, jeśli w środku nie ma płyty i nie przestaje do czasu jej otwarcia. Co może być przyczyną takiego zachowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...